Per / 26th Febrer, 2016 / Activitats, Llocs d'Interès / Off

El Castell de Farners, un castell romànic del s.XI per gaudir amb la família o amics

Castell de Farners - Can Baldiri - Photo Credit Wikipedia

Tant si sou aventurers, esportistes o us agrada conéixer la cultura d’allà on aneu, de de Can Baldiri us recomanem que visiteu el Castell de Farners, una espectacular construcció romànica del segle XI.

S’hi pot anar a peu o amb vehicle i hi ha barbacoes per a poder-hi cuinar a la brasa. El Castell de Farners és ideal per fer-hi uns bons esmorzars o dinars amb la família o amb els amics. Des d’allà també es pot veure l’ermita de Farners i el Turó del vent.

Excursions al Castell de Farners

Us deixem un recull d’excursions que hem pogut trobar a Wikiloc: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/find.do?q=Castell+de+Farners